Info

EMS Group e o societate 100% românească care vine cu o experiență internațională de peste 10 ani în domeniul pardoselilor sintetice, câștigată în urma finalizării mai multor proiecte de anvergură în industrii diverse.

icon_widget_image LU-SÂ: 09:00-17:00 icon_widget_image Petru Maior nr.4, Turda, Cluj, România icon_widget_image +40 364 730 119 +40 372 253 910 icon_widget_image office@ems-floor.com

4 hidroizolații utilizate cu succes la fundații

hidroizolații
EMS Hydro - Membrana Bentonitica

FUNDAȚIA e cea care ține fiecare construcție în picioare, tocmai de aceea necesită o atenție sporită când vine vorba de hidroizolații. Excesul de umiditate poate afecta în mod negativ structura de rezistență a oricărei construcții.

Un sistem hidroizolant poate schimba cursul întregii vieți a construcției. Dacă, un sistem de hidroizolare aplicat deficitar la fundații poate să atragă costuri suplimentare considerabile, HIDROIZOLAREA CORECTĂ la rândul ei ATRAGE O ECONOMIE CONSISTENTĂ PE TERMEN LUNG.

Descarcă eBook

Construiește astăzi eficient ca să nu repari mâine. Alfă 4 soluții de hidroizolații la fundații și cum își dovedesc ele utilitatea în timp:

  • fac economie de resurse;
  • conferă siguranță construcției tale;
  • protejează structura de efectele dăunătoare ale apei;
  • prelungesc durata de viață a întregii construcții.
Prenume
Field is required!
Field is required!
E-mail
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
130 130

de

PROIECTE

10 10

sisteme

DE HIDROIZOLAȚII

4 4

ani de

EXPERIENȚĂ

65 65

de

CLIENȚI