fbpx
  • Română

Info

EMS Group e o societate 100% românească care vine cu o experiență internațională de peste 10 ani în domeniul pardoselilor sintetice, câștigată în urma finalizării mai multor proiecte de anvergură în industrii diverse.

icon_widget_image LU-SÂ: 09:00-17:00 icon_widget_image Petru Maior nr.4, Turda, Cluj, România icon_widget_image +40 364 730 119 +40 372 253 910 icon_widget_image office@ems-floor.com
Image Alt

Cariere

joburi EMS

Alătură-te echipei EMS

EMS Floor Group este o companie care implementează sisteme de pardoseli, având cea mai mare acoperire teritorială din Europa, cu acces la o mare varietate de clienți, noi tehnologii, materiale noi și furnizori premium. Grupul are proiecte în țări din Europa de Vest și Centrală, precum Belgia, Luxemburg, Franța, Germania, Olanda, Ungaria, dar și în România. Compania a fost creată de fondatori ca urmare a viziunii lor asupra modului în care pot contribui direct la evoluția și durabilitatea mediului de afaceri.

EMS Floor Group este, în primul rând, o echipă de peste 130 de angajați care își înțelege cu adevărat scopul – care este să aibă un impact real asupra mediului economic și social bazat pe pardoselile executate, lucrări de impermeabilizare sau proiecte de polisare, toate realizate tinand cont de standarde europene.

Activitatea desfășurată de EMS se traduce în preocuparea pentru calitatea vieții oamenilor, a beneficiarilor și a echipei. În ceea ce privește activitățile, EMS își dezvoltă diviziile de hidroizolatii și polisare, diversificarea portofoliului de servicii fiind proiectată pentru a oferi soluții complete și prompte beneficiarilor.

Joburi disponibile

Cluj, România

Project Manager

București, România

Project Manager