fbpx

Info

EMS Group e o societate 100% românească care vine cu o experiență internațională de peste 10 ani în domeniul pardoselilor sintetice, câștigată în urma finalizării mai multor proiecte de anvergură în industrii diverse.

icon_widget_image LU-SÂ: 09:00-17:00 icon_widget_image Petru Maior nr.4, Turda, Cluj, România icon_widget_image +40 364 730 119 +40 372 253 910 icon_widget_image office@ems-floor.com
Image Alt

Claudiu BACIU

Claudiu BACIU
EMS FLOOR GROUP

Claudiu BACIU

Claudiu Baciu este cofondator EMS FLOOR GROUP și deține în prezent împreună cu fratele său companii în România, Belgia și Luxemburg. Încă din adolescență, Claudiu a fost pe deplin conștient de misiunea sa: de a deveni un profesionist remarcabil și de a ajuta oamenii din comunitatea sa să prospere.

După absolvirea Universității Tehnice din Cluj Napoca ca ingineri de prelucrare a materialelor, s-a concentrat pe învățarea meseriei pentru a-și putea deschide propria afacere.

Munca grea și determinarea sunt două valori importante care i-au ghidat viața, așa că a decis să-și construiască succesul de jos în sus. El a învățat meșteșugul studiind și practicându-l, a aflat despre afacere și în cele din urmă, alături de fratele său, a fondat compania care acum se numără printre contractorii de top din Belgia și România.

Claudiu este condus de dorința de a face bine și de a-i ajuta pe ceilalți. Viziunea sa pentru viitor este de a crea locuri de muncă pentru oamenii din comunitățile în care a crescut, indiferent de originile etnice sau naționale. El intenționează să ajute generațiile tinere să își asigure viitorul prin crearea de programe educaționale, de stagiu și de ocupare a forței de muncă în industria sa. Bunăstarea comunităților în care aparține nu este unicul motiv al lui Claudiu. Siguranța mediului și sănătatea oamenilor sunt preocupări care au condus întotdeauna alegerile sale personale și de afaceri.

În calitate de cofondator al companiei, Claudiu are experiență în strategie de afaceri, negocieri și analize de piață. Conducerea unei afaceri atât pe piețele naționale, cât și pe cele internaționale l-a învățat să identifice oportunități de colaborare între țări.