Info

EMS Group e o societate 100% românească care vine cu o experiență internațională de peste 10 ani în domeniul pardoselilor sintetice, câștigată în urma finalizării mai multor proiecte de anvergură în industrii diverse.

icon_widget_image LU-SÂ: 09:00-17:00 icon_widget_image Petru Maior nr.4, Turda, Cluj, România icon_widget_image +40 364 730 119 +40 372 253 910 icon_widget_image office@ems-floor.com
Image Alt

Despre noi

Despre EMS

EMS Floor Group a fost înființată în 2010 din dorința fraților fondatori de a ajuta și de a contribui la prosperitatea oamenilor.

EMS este un vis care s-a conturat încă din adolescență, fiind materializat sub forma unei companii pragmatice, care deservește comunitățile într-un mod foarte concret. Expertiza echipei începe, așadar, cu oamenii care conduc compania, fiind ei înșiși practicieni în domeniu, profesioniști care au lucrat direct, cot la cot cu cei de la toate nivelurile de execuție.

Despre EMS Floor Group

EMS Group a fost înființată în 2010 din dorința fraților fondatori de a ajuta și de a contribui la prosperitatea oamenilor. EMS este un vis care s-a conturat încă din adolescență, fiind materializat sub forma unei companii pragmatice, care deservește comunitățile într-un mod foarte concret. Expertiza echipei începe, așadar, cu oamenii care conduc compania, fiind ei înșiși practicieni în domeniu, profesioniști care au lucrat direct, cot la cot cu cei de la toate nivelurile de execuție.

Ceea ce își dorește echipa EMS este să fie suport real pentru antreprenorii și producătorii mici și mijlocii, prin capacitatea de producție și echipe simultane operative, dar și prin folosirea celor mai diverse sisteme de aplicare a pardoselilor la nivel european.

EMS implementează sisteme de pardoseli pentru o varietate largă de spații – inclusiv din industria alimentară, spații comerciale, dar și pentru terenuri de sport, parcări, clinici, birouri. Complementar la serviciile de pardoseli EMS GROUP oferă și servicii de hidroizolații și polishing.

Viziunea

Viziunea fondatorilor este ca EMS FLOOR GROUP să devină un brand recunoscut global ca specialist în pardoseli pe bază de rășini și lider în domeniile în care activează.

Misiunea

Misiunea EMS FLOOR GROUP este de a face lumea mai bună. EMS GROUP dorește să ajute oamenii să se dezvolte și să își atingă potențialul maxim, să facă lucrurile mai bine și implicit lumea mai bună.

Valorile

Dezvoltarea EMS FLOOR GROUP a fost posibilă mulțumită valorilor pe care le urmăm și pe care am ajuns să ni le însușim. Întreaga noastră activitate se bazează pe perseverență, integritate, omenie, focus, adaptabilitate, loialitate, învățare continuă, curaj.

Obiective

1. Angajator preferat în piața de profil
2. Nr.1 în Europa pe piața de flooring
3. Implicare în comunitate și suport pentru aceasta

Fondatorii EMS FLOOR GROUP

Claudiu Baciu
Co-Fondator EMS Floor Group

Claudiu Baciu

Marius Baciu
Co-Fondator EMS Floor Group

Marius Baciu

EMS FLOOR GROUP este, înainte de toate, o echipă care își înțelege menirea – aceea de a avea, prin pardoselile executate, prin lucrările de hidroizolații sau proiectele de polishing, toate realizate la standarde europene, un impact concret asupra mediului în care se desfășoară activități economice sau sociale dintre cele mai diverse. În prezent echipa este compusă din 140 de persoane foarte bine pregătite pentru ca EMS să își atingă obiectivele.

EMS GROUP are în acest moment 16 echipe de aplicatori din care 11 în divizia de pardoseli și 4 în divizia de hidroizolații.

EMS este compania cu cei mai mulți aplicatori din domeniul pardoselilor din România, aceștia fiind instruiți și pregătiți intern de o echipă de traineri special pregătiți pentru formarea angajaților.

Certificări

Viitorul

Planurile noastre de viitor reprezintă, de fapt, o continuare firească a succesului înregistrat până acum. Strategia de dezvoltare a EMS GROUP vizează, în primul rând, extinderea activităților la nivel european și implicita consolidare a echipei noastre de profesioniști. Expertiza acumulată până în prezent, precum și tehnologiile moderne pe care le utilizăm ne oferă garanția că vom putea realiza, în continuare, proiecte importante, de calitate, și în regiuni care depășesc granițele României.