fbpx
  • Română

Info

EMS Group e o societate 100% românească care vine cu o experiență internațională de peste 10 ani în domeniul pardoselilor sintetice, câștigată în urma finalizării mai multor proiecte de anvergură în industrii diverse.

icon_widget_image LU-SÂ: 09:00-17:00 icon_widget_image Petru Maior nr.4, Turda, Cluj, România icon_widget_image +40 364 730 119 +40 372 253 910 icon_widget_image office@ems-floor.com
  /  EMS Floor   /  Pardoselile din industria alimentară

Pardoselile din industria alimentară

Pardoselile din industria alimentară conferă siguranță alimentelor. În industria alimentară, investitorii pun mereu accent pe sistemele de pardoseli. Pentru că întregul ambient în care se desfășoară activitatea de prelucrare sau depozitare a alimentelor contează în definirea calității produselor care ajung pe mesele oamenilor. Așadar, pentru că nu se fac deloc compromisuri în ceea ce privește standardele, echipele EMS Floor sunt preferate pentru aplicarea de pardoseli. La EMS lucrăm cu rășini de 10 ani, tocmai pentru că am înțeles importanța lor în toate domeniile de activitate. Cele mai uzuale pentru această industrie sunt mortarele / betoanele poliuretanice, pentru că sunt durabile și antibacteriene.

O pardoseală potrivită agrementată HACCP (Hazard analysis and critical control points), oferă siguranță consumatorului final. Aplicăm astfel de pardoseli în industria alimentară, iar asta înseamnă că atât mediul de lucru unde își desfășoară activitatea angajații din firmele de profil, cât și produsele finale – care ajung să fie cumpărate de consumatorii persoane fizice, sunt protejate de microbi. Siguranța sanitară a oamenilor și produselor este foarte importantă pentru noi.

Utilizăm, astfel, în lucrările EMS, mortare poliuretanice/ betonul poliuretanic, care nu favorizează dezvoltarea microbilor, bacteriilor etc. iar alimentele procesate și manipulate pe astfel de pardoseli sunt sigure pentru consum.

Durabilitatea este, de asemenea, o proprietate căutată de clienții noștri. Pentru mortare oferim garanție de până la 10 ani, deoarece rezistența la șocuri termice, mecanice și substanțe chimice este extrem de ridicată iar nouă nu ne e teamă să oferim garanții extinse, având în vedere că materialele sunt alese corect.

La EMS ne asigurăm mereu că avem un strat suport rezistent și – oricând clientul are nevoie – realizăm și reparații.

Știm cu toții că oprirea producției nu este o soluție, de aceea suntem flexibili și efectuăm lucrările în afara orelor de program ale clientului. Îi ajutam astfel sa evite pierderile dacă producția trebuie oprită așa că noi ne mobilizăm pentru a ne încadra în termenele stabilite.

Post a Comment