Info

EMS Group e o societate 100% românească care vine cu o experiență internațională de peste 10 ani în domeniul pardoselilor sintetice, câștigată în urma finalizării mai multor proiecte de anvergură în industrii diverse.

icon_widget_image LU-SÂ: 09:00-17:00 icon_widget_image Petru Maior nr.4, Turda, Cluj, România icon_widget_image +40 364 730 119 +40 372 253 910 icon_widget_image office@ems-floor.com
  /  EMS Floor   /  Alegerea eficientă a pardoselilor pentru industria alimentară

Alegerea eficientă a pardoselilor pentru industria alimentară

Pardoselile din industria alimentară / Pardoselile din industria alimentară

Reușitele antreprenoriale depind de factori specifici, diferiți de la un domeniu de activitate la altul. Și, așa cum te-ai obișnuit, nu există o rețetă a succesului care să-ți garanteze evoluția mult dorită. Cu toate acestea, ai mereu opțiunea soluțiilor tehnice dedicate segmentului tău de business. Iar în domeniul industriei alimentare chiar și cel mai mic detaliu îți poate influența atât investiția cât și profitul. De aceea, în cadrul echipei EMS facem tot posibilul pentru a-ți furniza pardoseli de cea mai bună calitate, durabile și sustenabile.

Alegerea pardoselilor pentru industria alimentară trebuie să țină cont de criterii de selecție bine stabiliți. De ce? Pentru că de calitatea pardoselilor depinde și calitatea produselor cu care te adresezi clienților finali. În plus, vei avea de respectat condiții sanitare în același timp în care trebuie să asiguri un mediu de lucru sigur pentru angajații tăi.

Așadar, să vedem cum alegi în mod eficient pardoseala în industria alimentară.

Achiziția durabilă a pardoselilor pentru industria alimentară

Alegerea materialelor pentru pardoseli

Alegerea pe care o faci trebuie să aibă în vedere materialul folosit. Pentru pardoselile din industria alimentară trebuie folosite materiale care să asigure un spațiu de muncă curat și igienizat în permanență.

De aceea, de mai bine de 10 ani, pardoselile EMS sunt realizate din mortare / betoane poliuretanice. Acest tip de pardoseli este recomandat în domeniul alimentar pentru proprietățile antibacteriene dar și pentru că reprezintă soluții durabile, cu amortizare rapidă a investiției.

Realizarea pardoselilor pentru industria alimentară

Încă din 2010, EMS realizează sisteme de pardoseli pentru diverse spații industriale și comerciale. Experiența și expertiza acumulate ne ajută să oferim soluții personalizate în funcție de fiecare spațiu.

Realizarea pardoselilor pentru industria alimentară ține cont nu doar de materialele folosite ci și de specificul spațiului, a mediului de lucru și a produselor prelucrate.

Astfel, asigurăm siguranță consumatorului final prin realizarea pardoselilor agrementate HACCP (Hazard analysis and critical control points). Acest tip de suprafață va furniza siguranța sanitară a spațiului de lucru. Alimentele prelucrate în spațiile dotate cu o pardoseală agrementată HACCP sunt protejate de microbi, ceea ce înseamnă că angajații tăi își pot desfășura activitatea fără inconveniente. În plus, consumatorul final este protejat, iar reclamațiile ulterioare sunt inexistente.

Montarea pardoselilor pentru industria alimentară

Știm că buna funcționare a afacerii tale depinde de eficiența angajaților tăi și de calitatea produselor oferite către beneficiari. De aceea, înțelegem că montarea pardoselilor pentru industria alimentară nu trebuie să afecteze activitățile zilnice din spațiul în cauză.

Așadar, montajul se va face în afara orelor de lucru și în deplină siguranță pentru angajații tăi. Pardoselile vor fi amenajate cu ajutorul utilajelor specifice, menite să ușureze instalarea la fața locului, dar și să reducă perioada necesară montajului propriu-zis.

Performanța în timp a pardoselii

Atunci când alegi montajul unei pardoseli în industria alimentară te gândești la amortizarea investiției. Sigur, vrei o pardoseală care să țină microbii la distanță, să fie rezistentă la trafic intens și la diverse șocuri mecanice. Dar vrei și durabilitate și sustenabilitate.

Pardoselile EMS realizate din mortare / betoane poliuretanice vin însoțite de o garanție de 10 ani. Ce beneficii aduce această garanție?

  • În primul rând, ești sigur că investiția ta se amortizează într-un timp scurt. Nu ai nevoie de cheltuieli neprevăzute cu întreținerea pardoselii și nici nu îți faci griji în ceea ce privește eventualele reparații.
  • Apoi, ești sigur că apelezi la servicii de specialitate și că beneficiezi de suport tehnic dedicat domeniului tău de activitate. Pardoselile EMS pentru industria alimentară sunt rezistente la șocuri termice, mecanice și la substanțe chimice. În plus, nu favorizează dezvoltarea microbilor, a bacteriilor sau a altor substanțe care pot pune în pericol materia primă folosită în spațiul amenajat.

Pașii pe care îi ai de urmat în procesul de achziție și montaj pentru pardoseli

Dacă te-ai hotărât și ai decis că este momentul să amenajezi spațiul de producție cu pardoseli destinate industriei alimentare nu trebuie decât să contactezi firma cu care îți dorești să colaborezi.

În cazul nostru, procesul este unul simplu și rapid. Primul pas este să ne contactezi. O poți face telefonic sau prin e-mail, datele complete le regăsești în pagina de contact.

După ce ne spui mai multe despre proiectul și spațiul tău, decidem împreună cum va decurge colaborarea noastră. Îți explicăm toate avantajele pardoselilor EMS, facem măsurătorile necesare și ne asigurăm că avem toate datele necesare unui montaj impecabil.

Între timp, poți citi mai multe despre proiectele EMS, unde vezi o parte dintre spațiile pe care deja le-am amenajat.

Desigur, cu alte sfaturi utile despre pardoseli, hidroizolații și soluții tehnice pentru amenajarea spațiilor comerciale și industriale te așteptăm în blogul nostru. Ne revedem acolo.