fbpx
  • Engleză
  • Română

Info

EMS Group e o societate 100% românească care vine cu o experiență internațională de peste 10 ani în domeniul pardoselilor sintetice, câștigată în urma finalizării mai multor proiecte de anvergură în industrii diverse.

icon_widget_image LU-SÂ: 09:00-17:00 icon_widget_image Petru Maior nr.4, Turda, Cluj, România icon_widget_image +40 364 730 119 +40 372 253 910 icon_widget_image office@ems-floor.com

Privacy Policy

Politica de confidențialitate privind protecția datelor cu caracter personal aplicată pe emsfloorgroup.ro

Vă invităm să obțineți informații despre politica noastră de confidențialitate care include scopurile noastre comerciale. În cazul în care aveți întrebări suplimentare cu privire la accesarea sau corectarea datelor personale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1. NORME LEGISLATIVE ȘI SCOPUL COLECȚIEI DE DATE

EMS FLOOR GROUP, în calitate de deținător și operator al paginii web emsfloorgroup.ro, denumit în continuare „PROPRIETAR” respectă normele incluse în Regulamentul GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor) în timpul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal de la vizitatorii site-ului web pagina menționată mai sus, denumită în continuare „UTILIZATORI / UTILIZATOR”.

„Regulament” înseamnă legea uniformă la nivel european la care se face referire și „date” înseamnă personalul utilizatorilor. GDPR ar trebui respectat de orice persoană juridică care comercializează produse sau servicii pentru cetățenii UE. Mai multe informații despre regulamentul GDPR pot fi găsite pe http://www.dataprotection.ro/ sau pe portalul european https://www.eugdpr.org/.

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul paginii web emsfloorgroup.ro, se realizează exclusiv în scopurile comerciale stabilite mai jos:

– în vederea transmiterii unei oferte comerciale legate de produse sau servicii prezentate pe pagina web utilizatorilor care au solicitat în mod explicit informații comerciale utilizând formularele sau datele de contact prezente pe pagina web;

– pentru transmiterea de buletine informative și / sau alerte periodice, prin e-mail, dar numai cu acordul suplimentar și explicit în acest scop;

2. DATE PERSONALE, CONSIMȚĂMÂNT, PRELUCRARE

Datele considerate personale colectate pe această pagină web sunt: ​​numele și / sau prenumele, numărul de telefon, orașul, adresa de e-mail, numele companiei reprezentate de utilizator și adresa IP. Prin completarea datelor în formulare și acțiuni pentru verificarea explicită a casetelor de confirmare, utilizatorul și-a dat consimțământul liber exprimat și informat și a fost direcționat către prezenta declarație de confidențialitate. Atunci când este necesară o astfel de nevoie de consimțământ explicit, un buton / control care vă permite să vă exprimați consimțământul sau refuzul într-un mod adecvat vă va fi disponibil. Un astfel de consimțământ nu este o condiție prealabilă pentru stabilirea unei relații comerciale și nu creează niciun fel de obligații contractuale.

3. UTILIZAREA DATELOR PERSONALE, CONFIDENȚIALITATE

Această pagină web este securizată HTTPS atunci când vine vorba de transferul de informații între server și utilizatori. NICIUNUL dintre formularele incluse pe această pagină web nu stochează în mod public datele cu caracter personal, dar le transmite proprietarului prin mijlocirea serviciilor de e-mail. Astfel de date transmise prin e-mail pot fi stocate, conform legislației în vigoare, de către terți, cum ar fi furnizorii de servicii de internet, rețelele locale, servicii de găzduire de e-mail. Pe această pagină web nu există alte metode de colectare a datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal colectate folosind această pagină web pot fi stocate pe sistemele informatice deținute de proprietar în vederea elaborării unei oferte comerciale sau pentru îndeplinirea obligațiilor legale / contractuale (facturare, urmărirea plăților, livrare, garanție etc.). Proprietarul se angajează să gestioneze datele stocate în condiții de siguranță și numai în scopurile comerciale specificate.

EMS FLOOR GROUP poate furniza anumite date personale colectate de pe această pagină web către alți operatori (furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii de marketing, furnizori de servicii de plată / servicii bancare) cu care are relații de parteneriat, dar numai în conformitate cu un angajament de confidențialitate din partea lor și numai pentru scopurile menționate garantează astfel că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale este realizată conform legislației în vigoare.

4. ȘTERGEREA DATELOR PERSONALE

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiază de dreptul de acces și de intervenție asupra datelor cu caracter personal, dreptul de a solicita ștergerea tuturor datelor cu caracter personal din sistemele informatice interne menținute de proprietar și, în acest scop, puteți solicita în scris și adresa către GRUPUL EMS FLOOR. Fiecare comunicare comercială de tip buletin informativ și / sau alertă periodică prin e-mail, prin urmare utilizatorul și-a exprimat acordul în prealabil, este însoțită de posibilitatea explicită de dezabonare și ștergere a datelor personale utilizate în acest tip de comunicare.

5. POLITICA COOKIES

„Cookie” este un fișier text pe care o pagină web îl plasează pe dispozitivul utilizatorului în scopul colectării informațiilor despre activitățile acestui utilizator pe pagina web sau pentru a facilita anumite funcții ale paginii. Acest site folosește cookie-uri de la terți în scopul pentru a personaliza conținut și reclame, pentru marketing online bazat pe comportamentul vizitatorilor și pentru a analiza traficul. Prin utilizarea cookie-urilor, urmărim furnizarea celei mai bune experiențe de navigare posibile și publicitatea adaugă adaptate nevoilor și interesului fiecărui vizitator.

Cookie-urile utilizate pe acest site pot proveni de la furnizori de servicii terți precum: Google, Facebook, DoubleClick, Trafic.ro, Majestic Seo, Hotjar, SEOmonitor, Cpanel.

CUM POTI CONTROLA COOKIURILE?
Puteți controla și / sau șterge cookie-urile după cum doriți – pentru detalii vizitați aboutcookies.org.
Puteți șterge toate cookie-urile de pe computerul dvs. și puteți seta majoritatea browserelor să le blocheze. Dacă faceți acest lucru, este posibil să vi se solicite să setați manual anumite preferințe, de fiecare dată când vizitați pagina noastră web. De asemenea, este posibil ca unele opțiuni sau servicii să nu funcționeze.

6. MODIFICĂRI PRIVIND DECLARAȚIA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI POLITICILE ASOCIATE

EMS FLOOR GROUP poate modifica din când în când declarația și politicile de confidențialitate și încurajează utilizatorii să verifice această pagină. Pentru a continua să utilizați pagina web emsfloorgroup.ro după orice modificare a declarației de confidențialitate reprezintă acceptul dvs. implicit.